Saturday, May 8, 2010

Juustutort vaarikate ja valge šokolaadiga

kaheksale, 15 min+ 55 min ahjus + üleöö külmas

Põhi: 250g kaerakõpsiseid (nt Digestive)
100g sulatatud võid

Kate: 400g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkurt
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 sl suhkurt

Kaunistuseks: 200g vaarikaid
50g valget šokolaadi

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu kupsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja. Vahusta toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala kate tordipõhjale. Küpseta 175 kraadi juures 30-35 min. Sulata valge šokolaad kuumaveevannil. Sega hapukoore hulka suhkur ja seejärel ka veidi jahtunud šokolaad. Määri ettevaatlikult tordile. Küpseta veel 15-20 min. Lase tordil jahtuda ja seejärel üleöö külmas seista. Kaunista vaarikate ja valge šokolaadiga

No comments:

Post a Comment