kaheksale, 15 min+ 55 min ahjus + üleöö külmas
Põhi: 250g kaerakõpsiseid (nt Digestive)
100g sulatatud võid
Kate: 400g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkurt
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 sl suhkurt
Kaunistuseks: 200g vaarikaid
50g valget šokolaadi
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu kupsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja. Vahusta toasoe toorjuust, suhkur, munad ja sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala kate tordipõhjale. Küpseta 175 kraadi juures 30-35 min. Sulata valge šokolaad kuumaveevannil. Sega hapukoore hulka suhkur ja seejärel ka veidi jahtunud šokolaad. Määri ettevaatlikult tordile. Küpseta veel 15-20 min. Lase tordil jahtuda ja seejärel üleöö külmas seista. Kaunista vaarikate ja valge šokolaadiga
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment